Air Bank vrátí až 2 % z plateb kartou v zahraničí

Jana Pokorná, tisková mluvčí Air Bank

Air Bank letos svým klientům opět zpříjemní letní dovolené. Stačí jim k tomu jen platební karta od Air Bank, ať už fyzická, anebo digitalizovaná v aplikaci pro placení mobilem nebo hodinkami.

Díky akční nabídce, kterou klienti od dnešního dne najdou v záložce Odměny v mobilní aplikaci My Air, získají z každé platby zaplacené kartou u obchodníků v zahraničí 1 % zpět na účet. Klienti, kteří zároveň využívají výhody společné nabídky Air Bank a operátora O2, mohou ze svých plateb v zahraničí získat zpět dokonce 2 %.

Letní nabídka Air Bank platí od 1. června do 30. září 2023 pro platby kartou v lokálních měnách prostřednictvím platebních terminálů u obchodníků v zahraničí.

Co klient potřebuje, aby z plateb v cizině získal 1 % zpět na účet?

  • účet Air Bank vedený v českých korunách
  • aktivní nabídku „Cestujte s odměnou“ v mobilní aplikaci My Air
  • platbu kartou v lokální měně u obchodníků v zahraničí

Celkem mohou klienti v rámci této nabídky získat zpět na účet až 1 000 korun.

Air Bank vrací 1 % z plateb kartou v cizině také klientům, kteří využívají společnou nabídku vytvořenou s operátorem O2 a zároveň mají v mobilní aplikaci aktivovanou nabídku „S O2 na cestách“. Když si tito klienti navíc v mobilní aplikaci zapnou právě i nabídku „Cestujte s odměnou“, mohou díky kombinaci obou výhod získat ze svých plateb v zahraničí zpět na účet 2 % a dohromady až 2 000 korun.

Klienti Air Bank mohou získat část svých peněz zpět, ať už kartou od Air Bank platí v lokální měně v cizině za cokoliv. Může se tak jednat například o večeři v restauraci, vstupné na prohlídku památek, parkovné, nákupy v obchodě anebo třeba tankování paliva na čerpacích stanicích. Nabídka „Cestujte s odměnou“ platí i pro klienty, kteří využívají nově představený podnikatelský účet Air Bank a splňují ostatní podmínky akce.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*